Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Juhlatunnelma oli Martan päivänä iloinen – sateesta huolimatta

Yhteiset tekemiset ja tapaamiset pitävät mielen virkeänä. Saarijärven Martat juhlistivat Martan päivää 26.7. vierainaan Kannonkosken, Karstulan, Kyyjärven ja Uuraisten Martat (80 henkeä, joista 20 lähikunnista).

Vesisade vesitti suunnitelmia, mutta se ei tunnelmaa haitannut. Iltaa siivitti sävelillään Kultaisen harmonikan voittaja Sonja Lampinen. Saarijärven museolla tutustuttiin Punainen lanka -näyttelyyn, Toivi Järvisen taidekotiin sekä perinnepuutarhaan ja veistosnäyttelyyn.

Läheisessä Mannilan Kartanossa saatiin talon omistajalta Hannele Rostilta kiinnostava selvitys paikan historiasta ja remontista, jolla on luotu tunnelmalliset juhlatilat. Sen seitsemän sortin kahvipöydästä maisteltiin marttojen ideoimia ja valmistamia leivonnaisia.

Kaikkien osallistujien kesken arvottiin yli 40 kierrätyshenkistä palkintoa lahjoina martoilta. Kiitokset piristävästä illasta kaikille!