Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Kinnulan kunnankirjastolla on ollut näyttelyjen vuosi

Sain työni kautta vihiä, että Kinnulassa on mahdollista järjestää keräilykohteeseeni liittyvä esinenäyttely aiempien rakentamieni näyttelyiden malliin. Sain kuulla Ruska Bar & Bistron Marjalta, että Kinnulan Kunnankirjasto tarjoaa tilojaan erilaisille näyttelyille. Kiitokset hänelle!

Esitin sitten asiani helmi–maaliskuussa Marilyn Monroe -esinenäyttelyäni koskien kirjastotoimenjohtaja Kauppisen Pirkolle ja olin ennättänyt viitisen minuuttia kertoa näyttelystäni niin ”Se on Siinä!” Laitettiin koneisto käyntiin tahoillamme saman tien eli sovittiin aikataulut ym.

Vaikka onhan näitä jo tehty, niin tällaista reaktiota en ollut ennen kokenut. Marilyn Kissed Me@43900-expo oli kulmilla aprillipäivästä toukokuun loppuun ja sen jälkeen oli kirjastolla hiukan erilainen taidenäyttely keskellä kesää. Heinäkuun puolenvälin tienoilla tuli hiukan erilaista näytille, nimittäin Jaana Nyqvist-Pekkarisen nukkekotinäyttely. Eli monenlaista on ollut. Hyvä Kinnula!