Podcast | Mielessä puolikas tai täyspitkä maraton? Kuuntele vinkit valmistautumiseen Radio Keskisuomalaisen Juoksuradion uusimmasta jaksosta

Radio Keskisuomalaisen toukokuussa alkanut Juoksuradio huipentuu ohjelman viimeiseen jaksoon, jonka teemana on valmistautuminen juoksutapahtumaan ja viime hetkien toimenpiteet ennen h-hetkeä. Kuinka kauan ennen tapahtumaa kannattaa aloittaa herkistely ja jättää raskaampi harjoittelu? Minkälainen tankkaus on suositeltavaa ennen täyspitkää tai puolikasta maratonia?

Juoksuradiossa seurataan jyväskyläläisen Kiiverin perheen juoksuharrastusta ja haastatellaan juoksemiseen liittyviä asiantuntijoita. Tässä jaksossa kuullaan juoksua harrastavan perheen jäsenten kokemuksia erilaisiin juoksutapahtumiin osallistumisesta sekä vinkkejä ensikertalaisille. Asiantuntijahaastattelussa jututetaan Finlandia Marathonin puuhamies ja juoksemisen yleisasiantuntija Jouni Vatasta.

Radio Keskisuomalaisen Juoksuradio kuullaan radiossa kerran kuukaudessa maanantaisin kello 12.30 ja uusintana lauantaisin kello 15.30. Ohjelma on toteutettu yhteistyössä Finlandia Marathonin kanssa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut