Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu: Keski-Suomen Vasemmistonaisten kädentaitokurssin satoa

Jo 22 vuotta Keski-Suomen Vasemmistonaiset on järjestänyt eri puolella Keski-Suomea Naisten kädentaito -nimellä kolme päiväisen kurssin, tänä vuonna paikkana oli Koliman leirikeskus Viitasaarella.

Kurssin periaatteina on ollut alusta alkaen edullisuus, jotta kaikilla on mahdollisuus osallistua. Muita periaatteita ovat muun muassa ammattiopettajat, yhteisöllisyys, keskustelut, musiikki, hyvinvointi, saunominen ja paikallinen hyvä ruoka.

Tänä vuonna teemoina olivat maalaus opettajana Olga Malytcheva, mosaiikki opettajana Tuija Karvonen ja yhteisenä työnä tuftaamalla Ukraina mielessämme.

Oli myös mahdollisuus lepuuttaa itseään Shiatsu-hoidoissa ja aina on mahdollisuus olla osallistumattakin, jos haluaa vain hengailla ja nauttia luonnon kauneudesta.

Kurssi päättyy aina kaikille avoimeen näyttelyyn ja juhlalounaaseen, tänä vuonna nautimme paikallisena ruokana Hannu Gladin savustamat Keiteleen muikut.