Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu: Jane ja Leo harjoittelivat Waloa-toiminnassa

Emme tienneet mitä odottaa, mutta tapasimme paljon erilaisia ihmisiä: hauskoja, fiksuja, uskomattomia ihmisiä, joilla on niin paljon sanottavaa ja jaettavaa; olkoon se kokemuksia, tarinoita tai ruokia! Olimme suomen kielen tunneilla ja autoimme kopioimaan materiaaleja. Käsityöryhmässä opimme tekemään rannekoruja ja paljon muuta.

Tunnelma oli rento, ja se oli tarttuvaa. Opettajat kannustavat kivalla tavalla. Me ajattelemme, että se johtuu toiminnan päivittäisistä rutiineista. Esimerkiksi viikon viimeisenä päivänä kaikki siivoavat yhdessä paikan. Mielestäni se on hyvä idea, koska se osoittaa kuinka ihmisiä olemme ja ihmisten kanssa eläminen tällä tavalla on hieno kokemus. Puhumme, opimme ja meillä on hauskaa oppimisen aikana.

Laajensimme virkistävällä tavalla näkemystämme paitsi suomalaisesta kulttuurista, myös muualta maailmasta tulevien ihmisten suhteen. Se on kuin kaleidoskooppi kokemuksista, ja olemme kiitollisia mahdollisuudesta.”