Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu: Jyvässeudun Kuulo ry:n Kuuloauto kiertää Keski-Suomessa

Jyvässeudun Kuulo ry:n tarkoituksena on mm. vaikuttaa kuulovammaisten ihmisoikeuksien toteutumiseen, valvoa kuulovammaisten etuja ja tarvittavien apuvälineiden laatua sekä ehkäistä kuulovammojen syntyä.

Toimintaan kuuluu myös erilaisten luentotilaisuuksien järjestäminen. 24.10. on korvalääkäri Anna Hårdin luento ja 28.11. Aila Paloniemi esittää Soten tilannekatsauksen.

Kuuloliiton Kuuloauto on kesän mittaan kiertänyt eri puolilla Keski-Suomea ja jäsenemme ovat suorittaneet halukkaille kuulonmittauksia.

Varsinkin Jyväskylän ympäristökunnissa on kiinnostus ollut erinomaista ja kymmenet ihmiset ovat olleet tyytyväisiä saamaansa ”diagnoosiin”.

13.8. vieraili Kuuloauto Kuokkalan Apteekin edustalla. Kuvassa yhdistyksen puuhamiehet Ilkka Puhakka ja Esa Myöhänen. Heidän keskellään on 83-vuotias Taitoniekantiellä asuva Risto Villanen, joka myös oli tyytyväinen saamiinsa tietoihin ja opastukseen.