Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Glorian nuorten syyskausi alkoi uudella harrastuksella

Monikulttuurikeskus Glorian nuorten syyskausi alkoi aivan uudella harrastuksella. Pesäpalloliitolta tuli ehdotus, että nuoret osallistuisivat monikulttuurisen liikunnan kehittämiseen pelaamalla Suomen kansallispeliä kerran viikossa.

Pesäpalloliikkeelle tärkeintä on lasten kasvun ja kehityksen tukeminen urheilun ja liikunnan keinoin. Perustehtävä on järjestää unohtumattomia elämyksiä sekä fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia kaikille.

Glorian nuoret kokoontuivat ensimmäiseen peliinsä perjantai-iltana 12.8. Kahakadun kentälle. Sää oli mitä mainioin, joten maila käteen ja pallo ilmaan.

Kuvassa syöttäjänä toimii pesäpalloliitosta Perttu Hautala, joka opasti nuoret alkuun. Kuinka ollakaan, maila osui lukkarin palloon kertaheitolla, ja eikun juoksuksi. Nuoret olivat innoissaan uudesta vauhdikkaasta pelistä, jota jatketaan joka perjantai vielä syyskuun ajan. Tiistai- ja torstai-iltaisin keskustellaan ja pelataan eri pelejä Gloriassa. Tule tutustumaan ja tapaamaan uusia ystäviä!