Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | 100-vuotiasta Hietaman nuorisoseuraa juhlittiin kaksi päivää

Äänekosken Hietamalla juhlittiin kaksi päivää 100-vuotiasta Hietaman nuorisoseuraa.

Juhlinta aloitettiin lauantaina 27.8. yleisurheilukilpailuilla. Yleisölle oli myös tarjolla runsaasti oheisohjelmaa, esimerkiksi vanhoja ajoneuvoja, kasvomaalausta, poniratsastusta ja pikakampauksia. Lapsia ilahdutti 4 H:n maskottinalle Topi. Kilpailuihin otti osaa 84 kilpailijaa. Sää suosi päivätapahtumaa.

Iltajuhla aloitettiin ruokailulla. Varsinainen ohjelma oli monipuolisesti musiikki- ja historiapitoinen. Esiintyjät olivat pääsiassa hietamalaisia tai lähtöisin Hietamalta. Seurantalolla oli kotoinen tunnelma. Sunnuntaina 28.8. pidettiin vielä Hietaman kyläkirkossa kansanmusiikkikirkko. Virsien sijaan laulettiin kansanlauluja hengellisin sanoin. Paikallinen orkesteri säesti.

Kaikissa tapahtumissa oli runsaasti osallistujia. Tapahtumissa tutut tapasivat toisiaan ja tunnelma oli lämmin ja nostalginen. Lisää ohjelmasta ja seuran historiasta Hietaman Nuorisoseuran Facebook-sivuilta.