Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Hyväntekeväisyysnäytöksen tuotto lahjoitettiin Ukrainaan ja Kenian tytöille

Korpilahden teatterin ja Jyvässeudun soroptimistien yhteistyö tuotti reilun tukipotin, noin 1 700 euroa. Kolme iloista rosvoa -hyväntekeväisyysnäytöksen 14.8. tuotto lahjoitettiin Keniaan, Home Street home -järjestölle sekä Ukrainaan Unicefin kautta.

”Meitä soroptimisteja tarvitaan tyttöjen ja naisten aseman parantamiseen. Suomessa asiat ovat keskimäärin hyvin, mutta maailmassa tehtävää on paljon", SI Jyvässeudun presidentti Anita Meuronen sanoo.

Saimme arpajaisiin ja kahvioon tukea yhteistyökumppaneilta. Katsojat ja lipunostajat ovat vahva tukipilarimme.

Soroptimist International, maailmanlaajuinen eri ammatteja, kulttuureja ja maita edustavien naisten vapaaehtoisjärjestö puolustaa ihmisoikeuksia, rauhaa ja demokraattista päätöksentekoa. Se edistää erityisesti naisten ja tyttöjen asemaa ja tasa-arvoa kouluttamalla ja rohkaisemalla heitä uusiin tehtäviin.

Tamperelainen Paavo pääsi kuvaan kolmen iloisen rosvon kanssa. Vasemmalla Joonatan (Elias Seppinen), Jesper (Mika Brinkmann) ja Kasper (Matti Toikkanen).