Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Työelämään tutustuvat nuoret pääsivät leipomaan

Monikulttuurikeskus Gloriasta leijaili herkullinen tuoksu keskiviikkona 7.9., kun nuoret työelämään tutustuvat jauhopeukalot lusikoivat muffinitaikinaa värikkäisiin vuokiin ensimmäisen pellillisen jo paistuessa uunissa.

Ysiluokkalaiset TET-harjoittelijat eivät olleet koskaan ennen leiponeet, joten nenät, paidat ja lattia olivat jauhojen peitossa ja kardemumma kateissa.

Kuppikakuista tuli kuitenkin kauniita ja maukkaita. Jyväskylässä vietettiin Pride-viikkoa, ja Gloriassakin oltiin menossa mukana koristelemalla muffinit sateenkaaren värisillä makeisilla.

Kuvassa harjoittelijapojat leikkaavat tuottaja Annin kanssa kirjavaa karkkinauhaa paloiksi, mikä on tarkkaa puuhaa. Leivonnaisia tarjottiin iltapäivän kahvikavereille, joiden keskustelut käsittelivät päivän teemaa. Muffinit maistuivat myös englannin ryhmälle ja afganistanilaisten yhteisöillan osallistujille. Sateenkaarikahvilassa oli kaikilla hyvä fiilis. Kahvikupin äärellä vaihdettiin ajatuksia ja saatiin vertaistukea uusilta ystäviltä.