Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Kansainvälisellä leirillä Ranskassa yli 300 harjoittelijaa

Heinäkuussa 1.–4.7. järjestettiin Shorinji Kempon European Taikai 2022 Valletissa Nantesin lähistöllä Keski-Ranskassa. Edellinen vastaava kansainvälinen leiri oli 2019 Tukholmassa. Leirille osallistui yli 300 harjoittelijaa Euroopasta ja kauempaakin.

Tapahtuma alkoi korkeamman arvon vyökokeilla, EM-embukilpailulla (tekniikan pariesitys) ja jatkui 2 päivän seminaarina. Helteinen sää, Loire-joen laakso linnoineen ja viinitarhoineen loi mieleenpainuvat puitteet harjoittelulle. Hienona lopputuloksena Kari Mäki-Kuutti Jyväskylästä suoritti 6. Dan Daikenshi ja Kirsi Mäki-Kuutti Lahdesta 4. Dan Seikenshi arvon.

Shorinji Kempo on japanilainen budo- ja itsepuolustuslaji, jossa kilpailet vain itsesi kanssa. Jokainen kehittää itseään henkisesti ja fyysisesti omista lähtökohdistaan yhteistyössä muiden kanssa. Lajia on harrastettu Jyväskylässä jo 50 vuotta – 1972 lähtien. Tule kokeilemaan lajia.

Jyväskylän Shorinji Kempo http://jyvaskyla.shorinjikempo.fi