Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | JYP laittoi hyvän kiertämään, tuloilla tuetaan vaikeasti työllistyviä

JYPin myyntipäällikkö Kalle Koskinen lahjoitti kesällä JYP U16 -joukkueelle JYP Liigan vanhoja mainoskankaita ja mm. Jani Tuppuraisen jäähyväispelin kankaan, jota ei ole kuin yksi laatuaan.

Kankaista työstettiin Kuurojen Palvelusäätiön viittomakielisessä työkeskuksessa Hämeenlinnassa mm. toiletti- ja mailanauhalaukkuja sekä kestokasseja. Projekti työllisti viittomakielisiä vaikeasti työllistyviä henkilöitä ja tarjosi mielekästä päivä- ja työtoimintaa henkilöille, joilla on erityisiä tuen tarpeita.

Tuotteiden myyntituotoilla tuetaan JYP U16 SM-sarjajoukkueen toimintaa. Joukkue pelaa alkusarjaa lohkossa, jossa eteläisimmän pelit ovat Turussa ja pohjoisin joukkue löytyy Rovaniemeltä. Matkustamiseen liittyviä kuluja syntyy joukkueen normaalin toiminnan lisäksi varsin paljon.

Maanantaina 26.9. LähiTapiola Areenalle kokoontuivat ihastelemaan valmiita tuotteita Kalle Koskinen, Jani Tuppurainen, JYP U16 -joukkueen pelaajat Kaapo Hugo Valkonen ja Kaapo Tuomaala sekä Jouni Riihimäki Kuurojen Palvelusäätiöstä.

Valmiita tuotteita on saatavilla ainakin JYP – Tappara-pelissä 14.10. sekä JYP U16 -joukkueen kotipeleissä.