Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | Aki Tykki muistelee Happoradion debyyttialbumin krapulahoureisesta kaljoittelusta kertovia lyriikoita: "Ajateltiin, ettei meidän tarvitse tehdä lauluja kuin juopottelusta Kalliossa"

Jo kahdenkymmenen vuoden ikään ehtinyt Happoradio on vuosien aikana vakiinnuttanut paikkansa kotimaisen musiikin kärkikaartissa. Jyväskylän Paviljonkiin konserttisalikiertueensa merkeissä lauantaina saapuvan Happoradion laulaja Aki Tykki oli Radio Keskisuomalaisen aamulähetyksessä Henri Bergin haastattelussa.

Tykki muisteli bändinsä alkuaikoja, debyyttilevyä ja parinkymmenen vuoden taivalta nykyhetkeen. Solisti hertyi myös huumorimielessä pohtimaan 2003 julkaistun Asemalla-albumin sanoituksia.

– Tekstit on ehkä hiukan naiiveja, näin aikuisena asiaa katsoen. Sittemmin oon vähän syventynyt ja laajentanut eri aiheisiin kuin juopotteluun Kalliossa, lyriikoista vastaava laulaja naurahtaa.

Kuuntele haastattelu alapuolelta!