Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | Pyykinpesukone, tiskari, kuivausrumpu ja muut sähkölaitteet pyörimään yöllä – mutta kattaako vakuutus yöllä sattuneita vahinkoja, jos kaikki ovat nukkumassa?

Radio Keskisuomalaisen Elämänturvaradiossa jututettiin Lähitapiola Keski-Suomen korvausjohtaja Atte Hännistä ajankohtaisesta aiheesta, kun talvi lähestyy ja sähkön hinta tullee tekemään ennätyksiä.

Kuluttajia on ohjattu käyttämään sähköä kalliiden päivätuntien sijaan yöllä, mikäli se on mahdollista. Voiko ihminen löytää itsensä ongelmista, jos pyrkii toteuttamaan annettuja ohjeita parhaansa mukaan ja siirtämään pesukoneen, tiskikoneen, kuivausrummun ja muiden sähkölaitteiden käytön yöajalle? Korvaako vakuutus vahinkoja, jotka sattuvat ihmisten nukkuessa, sillä silloinhan kukaan ei ole valvomassa laitteiden käyttöä?

Elämänturvaradio on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä LähiTapiola Keski-Suomen kanssa. Uusi jakso kuullaan radiossa viikoittain torstaina kello 12.30 ja uusintana sunnuntaina kello 13.30.