Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen järjestämästä Roosa nauha -muotinäytöksestä tuli juhlahetki

Keski-Suomen Syöpäyhdistys järjesti jo kolmannen kerran Roosa nauha -hyväntekeväisyysmuotinäytöksen. Se tapahtui lauantaina 24.9. juhlavassa Nikolainkulmassa. Siitä on muodostunut Annuli Merkun avustuksella tärkeä varainhankintatapahtuma alueelliseen syöpätyöhön. Keskisuomalaiset yritykset lähtivät hienosti tukemaan tapahtumaa antaen asut muotinäytökseen ja palkinnot arpajaisiin.

Kaikki mallimme olivat syövän sairastaneita tai sairastavia. Heille muotinäytökseen osallistuminen oli hieno kokemus. Moni kertoi yllättyneensä, kuinka voimaannuttavaa on ylittää itsensä – tehdä jotain, mitä ei ole koskaan ennen tehnyt. He myös halusivat tehdä syöpää näkyväksi ja rikkoa usein syöpään liittyvää puhumattomuuden kulttuuria. Yleisön palautteen mukaan mallit onnistuivat tässä erityisen hyvin.

Vapaaehtoistyö on yhdistyksemme kivijalka. Ilman vapaaehtoisia tämäkään tapahtuma ei olisi onnistunut. Kiitämme kaikkia tapahtumaan osallistuneita.