Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Glorian Anu ja Jassin seikkailivat pupupuvuissa Pupumuorin puiston avajaisissa

Monikulttuurikeskus Glorian työntekijät Anu ja Jassin seikkailivat pupupuvuissa porkkanoita popsien ja monimessilauluja laulaen lauantaina 1.10. uuden ”syötävän” Pupumuorin puiston avajaisissa.

Alueen asukkaiden toiveet oli otettu huomioon, ja hankekoordinaattorina puistosuunnittelussa oli myös Glorian nuoriso- ja yhteisöohjaaja Jassin Rezai.

Omena- ja kirsikkapuut aiheuttivat ihastusta puhumattakaan maahan upotetuista trampoliineista. Päivä oli täynnä tapahtumia Valon kaupungin värikkäissä maisemissa valaistuine kukkineen ja puineen.

Syysillan pimetessä glorialaiset suuntasivat Mataran markkinahumuun maistelemaan etnisiä makuja kuten kevätkääryleitä. Glorian Baytuna-työpajassa sai kokeilla ikivanhaa nuolenpääkirjoitusta, ja monta taideteosta lähti mukaan kotiin nimi kaiverrettuna savipalaan sumerilaisin merkein.

Tunnelmallisessa lokakuun hämärässä keltaisten lehtien leijaillessa maahan tavattiin ystäviä, naurettiin paljon ja kotimatkalla ihasteltiin jokivarren värikkäitä valoja.