Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Katso helpot vinkit, kuinka herkullinen eräruoka valmistuu korvakuulolla ja näppituntumalla – "Tuli ja savu tekevät makulaadulle ihmeitä"

Eräruokakurssilla kaikki aistit pääsevät töihin. Nuotion äärellä nuuhkitaan, kuunnellaan ja seurataan sopivaa lämpötilaa. Välillä luotetaan intuitioon.

Liekit loimuavat mustan nokipannun alla. Aamukahvin jälkeen esitellään Saarijärven maisemissa pidettävän eräruokakurssin menu, joka valmistetaan ulkona nuotiolla ja hiilloksella.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 € / kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi