Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu: Monikulttuurikeskus Glorian väellä uusi tapa aloittaa viikko

Monikulttuurikeskus Glorian työntekijöillä on uusi tapa aloittaa viikko. Sen sijaan että istuttaisiin keittiön pöydän ääressä puhumassa tulevista tapahtumista, vedetäänkin kengät jalkaan ja takki niskaan ja mennään ulos kävelemään satoi tai paistoi.

Maanantaiaamuna 10.10. unihiekat karisivat silmistä heti kättelyssä, kun raikkaassa syyssäässä patikoitiin porukalla satamaan.

Ihailtiin upeita ruskan väreissä loistavia järvimaisemia keltaisten lehtien sataessa niskaan. Yliopistolla poikettiin kahvilla, ja palaveri hoitui siinä samalla, tuttujakin tavattiin.

Jyväskylä-kyltin päällä poseeraavat Glorian työharjoittelija Dmitrii, nuoriso-ohjaaja Faustin, tiedottaja Johanna, nuoriso- ja yhteisöohjaaja Jassin sekä tuottaja Anni. Lenkin jälkeen oli kaikilla pirteä olo, ja päivä sujui sutjakkaasti. Edellisenä maanantaina käveltiin pitkin Tourujoen luontopolkua. Kävelypalaverista saattaa hyvinkin tulla uusi käytäntö, joten reippaita glorialaisia voi aamuisin bongata kävelemästä ympäri Jyväskylää.