Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu: Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijat Gloriassa

Valtakunnallista Nuorisotyön viikkoa vietettiin viikolla 41 ympäri Suomen muistuttaen nuorisotyöntekijöiden, järjestöjen, kuntien ja seurakuntien tekemästä arvokkaasta työstä nuorten kanssa.

Allianssi koordinoi tapahtumaviikon teemalla nuoret ja nuorisotyö koronan jälkeen. Koronavuodet ovat aiheuttaneet oppimis- ja hyvinvointivajetta erityisesti nuorissa ikäluokissa ja eriyttäneet nuoria toisistaan. Korona-ajan rajoitusten keskellä verkko oli monelle nuorelle paikka, jossa saattoi hetkeksi unohtaa arjen rajoitteet. Pelaaminen on edelleen nuorten suosima harrastus, rajoitusten poistuttua sitä voi harrastaa myös verkon ulkopuolella.

Humakin järjestämä nuorisotyön Speakers’ Corner tarjosi yhden verkkoluennon nuorisotyöstä ja pelikasvatuksesta. Humakit olivat myös Jyväskylässä vahvasti liikkeellä. Muun muassa upeisiin toimijoihin eli Osaaja KS-palveluketjuun sekä monikulttuurisuuskeskus Gloriaan tutustuminen oli yhteisöpedagogi (AMK) -opiskelijoiden viikon ohjelmassa.