Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu: Kiinteistöliitto Keski-Suomen kierros päättyy

Kiinteistöliitto Keski-Suomi on järjestänyt syksyn aikana kaikille avoimia Ajankohtaista taloyhtiöissä -luentoja maakunnan isommilla paikkakunnilla. Luennoilla on jaettu tietoa tähän poikkeukselliseen aikaan, kun paineita kohdistuu myös taloyhtiöiden osakkaisiin sekä asukkaisiin. Aiheena on ollut energiahinta ja lainakorot, joiden nousulla on vaikutusta asumiskustannuksiin.

Luennoilla on myös käsitelty taloyhtiöiden näkökulmasta väestönsuojelua, avustuksia, sähköautojen latauspisteitä, huoneistotietojärjestelmää ja yhdenvertaisuuslakia.

Kuva on Saarijärveltä, jonka uudessa koulu- ja kulttuurikeskuksessa oli aktiivisia osallistujia liki 80. Maakuntakierros päättyy tänään torstaina Jämsässä järjestettävään tilaisuuteen, joka täyttyi jo ennakkoilmoittautumisten myötä.

Kiinteistöliitto Keski-Suomi on vuonna 1903 perustettu taloyhtiöiden etujärjestö, joka tarjoaa jäsenilleen neuvontaa, koulutusta ja muita jäsenpalveluita sekä edunvalvontaa. Yhdistys on osa Suomen Kiinteistöliittoa.