Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | Palkittu asuntosijoittaja ei usko asuntojen hintojen totaaliseen romahdukseen

Sijoitusasunnot.com Groupin muuramelainen toimitusjohtaja Henri Neuvonen on saanut mainetta ja kunniaa menestyksekkäästä yrittäjyydestään, kun hänet valittiin keväällä Keski-Suomen vuoden nuoreksi yrittäjäksi ja viime viikonloppuna koko maan vuoden nuoreksi yrittäjäksi. Neuvonen piipahti keskiviikkona Radio Keskisuomalaisen aamulähetyksessä Henri Bergin haastattelussa kertomassa näkemyksistään asuntomarkkinoiden tulevaan kehitykseen ja asuntosijoittajan asemaan nykyisessä ympäristössä, kun inflaatio laukkaa ja kulut nousevat.

– Korkojen nousu on väkisin painanut hintoja alaspäin. En kuitenkaan usko mihinkään merkittävään asuntojen hintojen romahdukseen. Ja toisaalta vuokrissa on nostopainetta ylöspäin, mikä taas auttaa asuntosijoittajaa.

Neuvonen antoi haastattelussa myös vinkkejä, kenelle asuntosijoittaminen sopii ja millaisia vaihtoehtoja siitä kiinnostuneelle sijoittajalle on tarjolla. Kuuntele haastattelu alapuolelta.