Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | Asiantuntijat optimistisia osakemarkkinoiden käänteestä – "Nyt kun tehdään ostoja, on aika hyvä tilanne vaurastua myös jatkossa"

Syyskuu oli jyrkkää alamäkeä osakemarkkinoilla ympäri maailman. Lokakuussa on kuitenkin alkanut näkyä merkkejä ainakin väliaikaisesta trendin kääntymisestä.

Radio Keskisuomalaisen Sijoitusradion lokakuun jaksossa pohditaan, onko markkinoiden pohjat tällä erää nähty ja onko nyt hyvä hetki vetää ostohousut jalkaan. Lisäksi jaksossa kuullaan, kuinka keskisuomalaiset piensijoittajat ovat tilastojen mukaan reagoineet kriisiaikoihin, jotka ovat ravistelleet osakemarkkinoita tänä vuonna ja vuonna 2020.

Henri Bergin haastattelussa olivat OP Keski-Suomen senior varainhoitaja Tuomas Paananen sekä sijoitusjohtaja Matti Halttunen.

Sijoitusradio kuullaan radiossa kerran kuukaudessa perjantaina kello 12.30 ja uusinta lauantaina kello 15. Ohjelma on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä OP Keski-Suomen kanssa.