Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Lievestuoreen Kisa juhlistaa kappaleella ja videolla seuran 95-vuotista historiaa

Lievestuoreen Kisa on saanut oman kannatusbiisin, jonka musiikkivideo julkaistiin seuran yhteisessä kausijuhlassa 29.9. Roihu-niminen kappale kuultiin ensimmäisen kerran jo toukokuussa Lievestuoreen kevättorilla.

Kappaleen esittää Mikko ”Herra Virtanen” Virtanen, joka on myös kappaleen säveltäjä. Lisäksi mukana laulaa joukko seuran junioreita, joille työskentely äänitysstudiossa (Tuomas Kokko / Electric Fox Studios) oli varmasti ikimuistoinen kokemus. Eri-ikäisiä kisalaisia on myös mukana musiikkivideolla, jonka on kuvannut ja editoinut Jonne Turunen. Lievestuoreen Kisa juhlistaa kappaleella ja musiikkivideolla seuran 95-vuotista historiaa. Tekstissä viitataan menneeseen, ja musiikkivideolla halutaan kunnioittaa kaikkia niitä talkoolaisia ja vapaaehtoisia, jotka ovat vuosien varrella antaneet oman panoksensa seuran hyväksi. Kappaleen on sanoittanut Sanni Marttinen.

Roihu on julkaistu eri suoratoistopalveluissa ja musiikkivideo on katsottavissa Lievestuoreen Kisan YouTube-kanavalla.