Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Auta leipomalla -päivän leipomukset myytiin tunnissa Kuusassa – tuotto hyvään tarkoitukseen

Kuusan koulun vanhempainyhdistys osallistui torstaina 6.10. Auta leipomalla -päivään. Mukaan lähtivät täydellä tohinalla Kuusan koulun kaikki oppilaat ja henkilökunta sekä Kuusan Martat. Oppilaat leipoivat sekä Kuusan koululla että Kuusan Nuorisoseuran talolla.

Nuorisoseura lahjoitti tilat tapahtuman hyväksi. Illalla nuorisoseuran talolla kävi kuhina, kun muutama vanhempainyhdistyksen vanhempi myi herkulliset pitsat, juustosarvet, pullat, suklaamuffinit, riisisuklaat ja Rocky Road -herkut koululaisten vanhemmille ja kylän asukkaille.

Kaikki myytiin tunnissa ja lahjoitettavaksi summaksi tuli 266 euroa. Tämä summa meni MLL:n lasten ja nuorten puhelimen ja chatin hyväksi. Kaikilla oli iloinen mieli ja reipas asenne. Tarvikkeita tapahtumaan lahjoitti Kuusan vanhempainyhdistys, K-Supermarket Laukaa ja osa leipomistarvikkeista tuli MLL:n lähettämästä paketista ja hävikkiruuasta TUOJA-hankkeen kautta. Yhteistyössä on voimaa!