Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuivattua ruokaa Keski-Suomesta syödään nyt Etelämantereella – saarijärveläisfirma muistuttaa retkiruokien säilyvän hyvin myös hätävarana

Crenoco valmistaa Saarijärvellä myös luonnonkasveista siirappeja ja lisäravinteita. Pellolla kasvatetaan muun muassa nokkosta.

Etelämantereella syödään lähikuukausina Keski-Suomessa kasvaneita vihanneksia ja haukia sekä ylämaankarjan luomulihaa Karstulasta. Nämä ruokien raaka-aineet on kuivattu ja pakattu Saarijärvellä vanhaan navettaan rakennetuissa Crenocon tuotantotiloissa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 € / kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi