Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Foodin siirsi patukkatuotantonsa omalle tehtaalleen Vaajakoskelle – miljoonainvestoinnin tehnyt yritys pystyy nyt lisäämään vientiä

Luomuelintarvikkeista ja luonnontuotteista tunnettu perheyritys Foodin on siirtänyt patukkatuotantonsa Belgiasta Jyväskylän Vaajakoskelle. Uusi linjasto mahdollistaa jopa 100 miljoonan patukan vuosittaisen valmistuksen

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 € / kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi