Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Taloyhtiöpäivä keräsi taas suuren joukon messuvieraita Jyväskylän Paviljonkiin

Keski-Suomen Taloyhtiöpäivä 3.11. keräsi jälleen suuren joukon messuvieraita Jyväskylän Paviljonkiin. Tapahtumassa vieraili yli 580 taloyhtiöiden päättäjää, kiinteistöalan ammattilaista ja muita taloyhtiöasioista kiinnostaneita. Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma järjestettiin 4. kerran, ja se tarjosi perinteiseen tapaansa runsaasti ideoita ja tietoa taloyhtiöiden tarpeisiin. Keskusteluja käytiin kahvitarjoilun äärellä ja mielipiteitä vaihdettiin.

Tapahtumassa oli tänä vuonna 51 messuosastoa. Ohjelmalavalla oli tietoiskuja ja lopuksi luento aiheesta Asumisen kustannukset nousseet jyrkästi – Miltä tilanne näyttää ja mikä avuksi taloyhtiöissä? Esitysten materiaalit ovat nähtävillä osoitteessa: keski-suomi.kiinteistoliitto.fi. Kuvassa Keski-Suomen Kiinteistöviesti -jäsenlehtien tämän vuoden kansikuvista tutuksi tullut taiteilija Mika Pekkanen.

Tapahtuman järjestävät vuosittain yhteistyössä Kiinteistöliitto Keski-Suomi ja Keski-Suomen Ammatti-isännöitsijät. Seuraava on 2.11.2023.