Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jyväskylän kaupunginvaltuusto päättää budjetista, henkilöstön eduista aiotaan napsaista puoli miljoonaa – suora lähetys käynnissä

Jyväskylän kaupunginvaltuusto kokoontuu tänä iltana päättämään ensi vuoden talousarviosta. Jyväskylän talous on sen mukaan tasapainossa ainakin ensi vuoden. Voit seurata kello 18 alkavaa valtuuston kokousta tässä jutussa suorana lähetyksenä.

 

Pohjaesityksenä on kaupunginhallituksen esitys, jossa kasvun ja oppimisen määrärahaa on lisätty kahdella miljoonalla eurolla. Konsernihallintoon päätettiin esittää kaupunginjohtajan muutetun päätösesityksen mukaisesti 200 000 euron lisämäärärahaa. Määräraha kohdentuu sotainvalidien asumiskustannuksiin Sotainvalidien Sairaskodin toiminnan päättyessä (50 000 euroa) sekä tulevien suurtapahtumien valmisteluihin (150 000 euroa). Kaupunginjohtajan muutetun pohjaesityksen mukaisesti kulttuuri- ja liikuntapalveluihin esitetään 300 000 euron lisäystä.

Hallituksen esityksenä on myös, että henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaetuus poistetaan talousarvioesityksestä. Säästöä saadaan noin 520 000 euroa.

Valtuuston listalla on myös valtuustoaloitteita, maakunnallisen eläinlääkäripäivystyssopimuksen päivittäminen sekä Jyväskylän keskustaa koskevan asemakaavamuutoksen hyväksyminen.