Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | Joululahjoja lapsille ja nuorille, jotka voisivat muuten jäädä niitä ilman – perinteinen Joulupuu-keräys tulee taas

Radio Keskisuomalaisen Elämänturvaradiossa puhuttiin jo perinteeksi muodostuneesta hyväntekeväisyystempauksesta, jolla kerätään lahjoja sellaisille lastensuojelun ja erityisen tuen piirissä oleville lapsille, joilla voi olla rajallinen mahdollisuus saada joululahjoja. Tällaisia lapsia on kuntien ja kaupunkien lastensuojelun asiakkaina maanlaajuisesti kymmeniä tuhansia. Keräys toteutetaan non profit -periaatteella, eli toiminnalla ei tuoteta voittoa.

Miten sinä tai yrityksesi voi osallistua keräykseen? Millaiset lahjat ovat hyviä ja kuinka ne tulisi pakata? Keräyksestä ja sen tarpeellisuudesta kävivät kertomassa Jyväskylän sosiaalitoimen sosiaaliohjaaja Virve Mäkelä sekä LähiTapiola Keski-Suomen markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Hanna Valkamo.

Elämänturvaradio on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä LähiTapiola Keski-Suomen kanssa. Uusi jakso kuullaan radiossa viikoittain torstaina kello 12.30 ja uusintana sunnuntaina kello 13.30.