Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | Oletko myymässä metsää tai miettinyt metsän ostamista? Metsää voi omistaa, vaikkei itsellä olisikaan asiantuntemusta sen hoitamisesta

Metsämarkkina käy Suomessa tällä hetkellä kuumana monistakin eri syistä. Radio Keskisuomalaisen uudessa kolmiosaisessa ohjelmasarjassa Metsänomistajan mahdollisuudet puhutaan metsän omistamisesta, sen myymisestä sekä metsän hoitamisesta. Metsä on merkittävä omaisuuserä, johon liittyy henkilökohtaisia kokemuksia, arvoja ja tunteita. Päätöksiä metsäomaisuudesta ei kannata tehdä hätiköiden ja puutteellisten tietojen perusteella.

Ohjelmasarjan ensimmäisessä jaksossa haastateltiin Suomen Sijoitusmetsät Oy:n toimitusjohtaja Jari Kinnusta. Keskustelua käytiin siitä, minkälaiset metsänomistajan vaihtoehdot omalle omaisuudelleen ovat. Kinnusen mukaan metsäkiinteistömarkkinan ja käytännön metsätalouden asiantuntija Metsäluotsi on erinomainen kaveri jokaiselle metsänomistajalle.

Metsänomistajan mahdollisuudet on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Suomen Sijoitusmetsät Oy:n kanssa. Ohjelma kuullaan radiossa maanantaisin kello 12.30 ja uusintana lauantaisin kello 15.30.