Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keski-Suomen ravintoloiden pikkujoulukausi on vilkkain vuosiin – ekstraajia riittää tarjoilijoiksi, mutta kokeista on edelleen pulaa

Ravintola-alan työvoimapula Keski-Suomessa on helpottunut syksyn aikana. Erityisesti Jyväskylässä pikkujoulukauden sesonkiapulaisia on saatu tarpeeksi ruuhka-aikoihin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä KSML.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.