Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ysiluokkalainen Väinö Miettinen Konginkankaalta leipoo herkkuja tilauksesta ja haaveilee omasta ravintolasta

Kalaniemessä asuva Väinö Miettinen leipoo oman 4H-yrityksen kautta ja aikoo suunnata kokkiopintoihin.

Joulutortut taittuvat näppärästi Konginkankaan Kalaniemessä asuvan Väinö Miettisen käsissä. Pellille syntyy tällä kertaa suuria ja pieniä tähtitorttuja, ja testissä on perinteisen luumuhillon lisäksi talven uusinta hittiä, kettukarkkimarmeladia.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 € / kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä KSML.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.