Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Gloriassa oli pikkujoulumeininkiä, paikalle tupsahti tonttuja tupa täyteen

Monikulttuurikeskus Gloriaan tupsahti tonttuja tupa täyteen torstaina 24.11. kun vuoden viimeisessä Kielikahvilassa oli pikkujoulumeininki. Harjoittelijat ja vapaaehtoiset kielikahvilatiimiläiset koristelivat pöydät jouluisin asetelmin, ja buffetista löytyi piparien ja tähtitorttujen lisäksi suklaalla kuorrutettuja mansikoita, albanialaista lihapiirakkaa ja lämmintä glögiä.

Kielipöydissä opittiin sesongin sanoja kuten joulukuusi ja poro monella eri kielellä ukrainasta espanjaan. Kello kuuden yllätyksenä paikalle pelmahti neljän tytön tanssiryhmä, ja muutama uskalias katsoja liittyi joukkoon tapailemaan rytmikkäitä afrikkalaisia askelia. Tonttulakit päässä pidettiin hauskaa ja tutustuttiin uusiin ystäviin. Kotiinlähtö viivästyi, sillä kukaan ei kiinnittänyt huomiota kelloon. Kuvassa herkkubuffetin tungoksen aikana joulusanoja malaijin kielellä opettelevat Glorian tiedottaja Johanna ja vakiokävijä Jutta. Nähdään ja opitaan uusia kieliä kuukauden viimeisenä torstaina taas ensi vuonna!