Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Kypärämäen Seurakuntakoti täyttyi sirpakkalaisista, kun toimintakausi päätettiin pikkujouluihin

Muutaman vuoden odottelu palkittiin, kun 9.12. ei tarvinnut enää muistella koronapandemian takia pitämättä jääneitä pikkujouluja. Niinpä Kypärämäen Seurakuntakoti täyttyi sirpakkalaisista ja ilmassa oli juhlan tuntua, oli aikaa yhdessäololle ja perinteiselle riisipuurolle kera rusinasopan. Tarjolla oli myös pientä suolaista, glögiä, kahvia, teetä ja joulutorttuja. Ukuleleryhmämme loi juhlatunnelmaa musiikillaan.

Toiminnanohjaaja Sirpa Nieminen kiitti puheessaan aktiivisia toimintaan osallistujia kuluneesta vuodesta ja kertoi STEA:n myöntäneen Sirpakka-toiminnalle rahoituksen myös tulevalle vuodelle 2023, joten tervetuloa entiset ja uudet sirpakkalaiset mukaan toimintaan.

Sirpakan 9. toimintakausi starttaa heti tammikuun alussa. Sirpakka-toiminta on osa Jyvässeudun työllistämisyhdistystä, tutustu toimintaan ja tapahtumiin osoitteessa https://jstry.yhdistysavain.fi/sirpakka/