Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | Hyvinvointivalmentaja kumoaa myyttejä jouluruoasta ja joulukiloista – "joulun ajan herkuttelun terveysuhka on mitätön"

Perinteinen suomalainen jouluruoka ei ole epäterveellistä – näin sanoo LähiTapiola Keski-Suomen hyvinvointivalmentaja Elias Huhtinen. Jo muutaman lisäkilon hankkiminen joulun pyhinä vaatii melkoisen maratonsuorituksen – niin hurjan ettei kovinkaan moni siihen pysty.

– Kaiken sen muun jouluruoan lisäksi, jota syödään, pitäisi mättää puoli kiloa suklaata päivittäin viikon ajan, että lihoo kolme kiloa, Huhtinen toteaa.

Herkuttelu ja jouluähky on tyypillisesti yksi asia, joka aiheuttaa joulustressiä suomalaisille. Jouluna stressataan monesta muustakin asiasta. Minkälaisin niksein pystyt nauttimaan joulunvietosta rennosti ja stressaamatta? Kuuntele hyvinvointivalmentajan vinkit alapuolelta.

Elämänturvaradio on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä LähiTapiola Keski-Suomen kanssa. Uusi jakso kuullaan radiossa viikoittain torstaina kello 12.30 ja uusintana sunnuntaina kello 13.30.