Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu: SKP:n Jyväskylän piirin keittiötiimin työ palkittiin

Maassamme toimii suunnaton määrä erilaisia järjestöjä, joiden toimintaan kuuluu kokouksia, koulutuksia, tilaisuuksia ja tapahtumia. Niihin osallistuvat tietävät kertoa, miten mukavaa on hengen ravinnon lisäksi saada kokouksessa myös muuta ravintoa; joko kuppi kahvia tai sen lisäksi myös makeaa ja/tai suolaista suuhun pantavaa. Tällaisesta mielellään maksaakin ja samalla tukee järjestön toimintaa.

Kokouskahvitukset eivät kuitenkaan ilmesty paikalle itsestään. Niiden järjestäminen vaatii työtä, rahaa ja aikaa. Se on usein näkymätöntä, korvauksetta tehtävää ja useimmiten nimenomaan naisten työtä.

SKP:n Jyväskylän piirin kokoustarjoiluista vastaa itsenäisesti aktiivinen Keittiötiimi, johon kuuluvat Marja Petäjäniemi (vas.), Hannele Kivistö ja Aino Sillman.

SKP Jyväskylän piirijärjestö haluaa nostaa tämän näkymättömän vapaaehtoistyön näkyväksi nimeämällä piirin Keittiötiimin työn Vuoden ansiokkaaksi toiminnaksi.