Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Henkilöstön tapaamisessa vietettiin iltaa ja muisteltiin mukavia

Kutsuimme Sokos-kosmetiikan henkilöstöä vuosilta 1966–2010 viettämään yhteistä iltaa Jyväskylän uusittuun, upeaan satamaan 20.8.

Mikä sen mukavampaa kuin nähdä vuosien jälkeen entisiä työkavereita ja vaihtaa kuulumisia, sillä viimeisestä tapaamisesta on saattanut kulua jopa 30 vuotta. Vuosien saatossa meitä on ollut paljon. Paikalle pääsi vain murto-osa, kuitenkin upeat noin viisikymmentä kosmetiikan ammattilaista.

Iltaa vietettiin muistojen merkeissä, jokaisella oli oma tarinansa siitä mitä nyt kuuluu. Muisteltiin mukavia yhteisiä työpäiviä, työ- ja vapaa-ajan matkoja, iltakoulutuksia sekä hauskoja illanviettoja. Katseltiin valokuvia vuosien varrelta niin työkavereista kuin osastostakin.

Tarjoilu oli täydellistä ja puheensorina sekä iloinen nauru täyttivät tilan, siis jälleennäkemisen riemua, yhdessä vielä vuosienkin jälkeen! Kiitos kaikille iltaan osallistuneille!