Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

IL: Marvel-elokuvien suosikkinäyttelijä Jeremy Renner kriittisessä tilassa sairaalassa – loukkaantui tehdessään lumitöitä

Näyttelijä Jeremy Renner kiidätettiin sairaalaan uudenvuodenpäivänä sattuneen onnettomuuden seurauksena. Renner loukkaantui edustajansa mukaan vakavasti tehdessään lumitöitä.

– Voimme vahvistaa, että Jeremy on kriittisessä mutta vakaassa tilassa sääolosuhteisiin liittyneen onnettomuuden seurauksena. Hänen perheensä on mukana sairaalassa, ja hän saa erinomaista hoitoa, Rennerin edustaja kertoo Hollywood Reporterille. Suomessa onnettomuudesta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Hollywood Reporterin jutussa kerrotaan, että Renner lennätettiin sairaalaan Nevadasta, jossa sijaitsee näyttelijän omistamaa maata. Rennerin viimeisin suuri rooli on supersankari Haukansilmä useissa Marvel-elokuvissa ja omassa nimikkosarjassaan Hawkeye. Hän oli Oscar-ehdokkaana elokuvasta The Hurt Locker, joka sai ensi-iltansa vuonna 2008.