Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Kylätalo Keitaalla Keltinmäessä vilkas loppuvuosi

Joulukuu on ollut yksi toiminnallisesti vilkkaimmista kuukausista Kylätalo Keitaalla Keltinmäessä Sienitien päässä. Joulumielen tuottaminen on ollut olennaisena osana toimintaa.

Pahin koronapandemia on lieventynyt ärhäkäksi kausi-influenssaksi ja ihmiset ovat uskaltautuneet lähteä hiukan enemmän liikkeelle.

Myös Kylätalo Keitaalla on kulunut loppuvuosi ollut vilkkaampaa .Joulukuun alussa itsenäisyyspäivää juhlistetaan liputuksella niin kuin asiaan kuuluukin. Kylätalo Keidas on kaikenikäisille tarkoitettu kohtauspaikka, ja tänä vuonna liputuksessa oli mukana kaksivuotias Niilo-poika Myllyjärveltä ukkinsa kanssa.

Piparkakkutalot ovat useana jouluna kuuluneet olennaisena osana Keitaalla myytäviin joulutuotteisiin villasukkien ja muiden käsitöiden kanssa, ja niin oli tänäkin vuonna. Jouluinen tunnelma näkyi niin pihapiirissä kuin ikkunoissakin kulkijoita ilahduttaakseen. Kaikille kävijöille kiitokset kuluneesta vuodesta ja onnea uuteen tulevaan vuoteen!