Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Miniatyyrihommista innostunut porukka toteutti tonttumaisen jouluikkunan

Meidän porukka, Nukkis-Ystävät, on miniatyyrihommista innostunut porukka, joka kokoontuu noin kerran kuukaudessa askartelemaan yhdessä minikokoisia asioita.

Noin vuosi sitten virisi ajatus yhteisen jouluikkunan rakentamisesta. Kun ideamme herätti innostusta myös kaupungin toimijoissa, ja meille luvattiin näyteikkunatilaa keskustassa, aloimme mekin tositoimiin.

Yhdessä, yksin ja erilaisilla kursseilla me sitten toteutimme suunnitelmaa tonttujen vapaapäivästä metsässä. Ikkunan kokosimme Jyväskeskuksen pohjakerrokseen. Siellä yli 50 tonttua kisailee erilaisin menopelein maaliin pääsystä, luistelee, laskee mäkeä, maistelee muorin tekemää joulupuuroa tai ihan vaan ihmettelee muiden touhua. Ja näyttää se glögikin joillekin maistuvan.

Meillä oli kivaa suunnitellessa, askarrellessa ja ikkunaa kootessa. Toivottavasti se ilahduttaa ohikulkijoita. Ja ehkä se saa jatkoa ensi jouluna...

Tonttujen tekosia voi seurata vielä muutaman päivän ajan, 9.1. saakka.