Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Uuraisten koulukeskuksessa kamppailtiin, kannustettiin ja lohdutettiin

Uuraisten koulukeskuksella koettiin 4.12. suuria tunteita, kun kamppailulajiseurat BJJ-Uurainen ja Jyväskylän Fight Club järjestivät brasilialaisen jujutsun 6–15-vuotiaiden junioreiden kisat.

Tiivistunnelmaisena päivänä käytiin kaikkiaan 79 ottelua. Kisat järjestettiin Uuraisten koulukeskuksen liikuntasalissa, johon BJJ-Uurainen järjesti hyvät puitteet kisailijoille ja yleisölle. Vaikka kyseessä on yksilöurheilu, nähtiin ja koettiin päivän aikana suurta yhdessä tekemisen henkeä. Juniorit kävivät tiukkoja kamppailuja toisiaan vastaan tatamilla, jonka jälkeen samat kaverit kannustivat ja lohduttivat toisiaan. BJJ-Uurainen on erittäin iloinen saatuaan syyskuussa mukaan harrastajiksi Uuraisille muuttaneita ukrainalaisia junioreita. Oppimisen ja tekemisen tahto heillä on kova, mikä näkyi myös tuloksissa. Omissa sarjoissaan he saavuttivat kaksi kultaa ja kaksi hopeaa! Yhteistyöllä voittojen tielle! Kiitos kaikille mukana olleille.