Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Nelisenkymmentä mataralaista herkutteli kakkukahveilla

Kansalaistoiminnankeskus Mataran toimijat kokoontuivat perinteisille Rahiskahveille ja yhteisiin pikkujouluihin 15.12. Mukana oli nelisenkymmentä henkilöä Matarassa toimivista yhdistyksistä. Vuosittain järjestettävässä tilaisuudessa yhteisöllisyys on läsnä, kun paikalla olevat pääsivät vaihtamaan tuttuun tapaan kuulumisia. Tänä vuonna herkuteltiin kakkukahveilla ja samalla Matara-salista kuului iloinen puheen sorina ja naurun helinä, kun päästiin juttelemaan vanhojen ja uusien toimijoiden kanssa. Tilaisuudessa laulettiin myös yhdessä joululauluja vapaaehtoisena toimivan pianistin säestyksellä.

Odotettu ohjelmanumero oli myös Vuoden Tonttu -äänestyksen tulos. Vuoden Tonttu on hauska, jokavuotinen perinne, jossa mataralaiset äänestävät keskuudestaan jollain tapaa erottuneen ja hyvää mieltä luoneen tai kiitosta ansaitsevan henkilön. Joulupukki ei ennättänyt mukaan, mutta olivatpa mataralaiset saaneet postia Korvatunturilta.