Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Humakin opiskelijat tekivät hienoa työtä, jolle povataan jatkoa

Vuonna 2020 startanneen OsaajaKS-palveluketjun tavoitteena on yhdistää työnhakija, koulutus ja työ. Humakin kolmannen vuoden yhteisöpedagogi (AMK) -opiskelijat saivatkin toimeksiannon tehdä kehittämistehtävä liittyen opintojaksoon Kansainvälisen ja monikulttuurisen toiminnan kehittäminen. Kuntakokeilun asiakkaita ja omavalmentajia Jyväskylässä, Laukaassa, Muuramessa ja Äänekoskella palveleva OsaajaKS toimi kahden kehittämishankkeen tilaajana. Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT) ry:n ja Paremmin Yhdessä ry:n Työtä etsivä -hanke sekä Alkio-opisto toimivat hanketilaajina.

”Opiskelijat tekivät hienoa työtä, joka hyödynnetään suoraan työelämän tarpeisiin. Tämäntyylinen kokeilu korkeakoulujen välisestä yhteistyöstä oli hieno kokemus, joka varmasti saa jatkoa”, kiittää projektipäällikkö Maarit Viljakainen. Opiskelijat tuottivat kehittämistyön myös Monikulttuurikeskus Glorialle, Paremmin yhdessä ry:n ja Wari ry:n Move-verkostolle sekä Jyvässeudun 4H:lle.