Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Veteraanisukupolvi nautti ruuasta kauniisti somistetussa kabinetissa

Rintamaveteraani Lauri Lehtinen käy arkipäivisin lounastamassa Scandicissa Jyväskylässä. Laurin kautta tuli tieto, että Scandic haluaa muistaa veteraanisukupolvea joululounaan merkeissä. Koska rintamaveteraanipiirillä oli ollut suunnitelmana itsenäisyyspäivän lounas kunniakansalaisillemme, päätimme yhdistää joulun ja itsenäisyyspäivän vieton.

Hotellinjohtaja Birgitta Siitari emännöi noin 20 hengen tilaisuutta sydämellä. Henkilökunta oli kattanut ja somistanut arvokkaan kauniisti kabinetin. Keittiö tarjosi suussa sulavia herkkuja alkuruuasta jälkiruokaan. Oli koskettavaa nähdä kuinka veteraanisukupolvi nautti heitä varten järjestetystä tilaisuudesta, ruuasta ja tunnelmasta.

Scandic pääsi yllättämään meidät kaikki tilaisuuden lopuksi. Hotellinjohtaja jakoi veteraaneille ja leskille kauniit kukkapaketit kotiin vietäväksi. Uteliaana allekirjoittanut kysyi tilaisuuden jälkeen, mitä paketista paljastui. Jokainen oli saanut kauniin valkoisen joulutähden.