Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | Yli puolet suomalaisista pelkää hammaslääkäriä – pelkopotilaiden kanssa työskentelevä hammaslääkäri kertoo, mistä ihmisten pelot kumpuavat

Radio Keskisuomalaisen uudessa ohjelmassa Suu suutelukuntoon jututetaan hammashoidon ammattilaisia suun terveydestä ja sen vaikutuksista ihmisen kokonaisvaltaiseen terveyteen. Ohjelman ensimmäisessä jaksossa haastateltiin hammaslääkäri Essi Pellikkaa, joka on erikoistunut työssään pelkopotilaiden hoitamiseen.

– Paras puoli työssä on, kun näkee, että ihminen voittaa sen tilanteen – pelosta huolimatta, Pellikka kertoo.

Miksi niin moni jännittää ja jopa pelkää hammashoitoa? Mitä keinoja pelon voittamiseksi on? Kuinka hammaslääkäri kohtaa työssään pelkopotilaan? Kuuntele haastattelu alapuolelta.

Suu suutelukuntoon kuullaan radiossa kahdesti kuukaudessa maanantaisin ja torstaisin. Seuraava jakso on torstaina 16.2. klo 12.30 ja uusintana maanantaina 20.2. klo 18.30. Ohjelma on toteutettu kaupallisessa yhteistyöttä Hammassirkun kanssa.