Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Umamilohta, hanhen koipea ja peuran filettä – 150 herkkusuuta nautiskeli Ravintola Priimuksessa Jyväskylässä Michelin-tason ruoalla

Tuoksut ovat huumaavia, sen aistii heti ovelta. Tänään torstaina Ravintola Priimuksessa Jyväskylässä on Gradian ravintola- ja catering-alan opiskelijoita valmistamassa sekä tarjoilemassa sydäntalven herkullisia pohjoismaisia makuja 150 vieraalle.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä KSML.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.