Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | Hampaat kauniin suoraan rivistöön tai entistä kiiltävämmiksi – esteettisen hammashoidon suosio lisääntyy

Radio Keskisuomalaisen uudessa ohjelmassa Suu suutelukuntoon jututetaan hammashoidon ammattilaisia suun terveydestä ja sen vaikutuksista ihmisen kokonaisvaltaiseen terveyteen. Ohjelman toisessa jaksossa keskusteltiin esteettisestä hammashoidosta protetiikan erikoishammaslääkäri Sirkku Meriläisen kanssa.

Esteettisellä hammashoidolla tarkoitetaan tyypillisesti sitä, että hampaille tehdään toimenpiteitä muista kuin terveydellisistä syistä. Mitä tyypillisimmät syyt ihmisten tarpeelle esteettiselle hammashoidolle ovat? Tuleeko hammaslääkärin vastaanotolle ihmisiä, jotka haluaisivat purukalustolleen jotain tehtävän, vaikkei sellaiselle olisi mitään tarvetta? Kuinka näissä tapauksissa toimitaan?

Suu suutelukuntoon kuullaan radiossa kahdesti kuukaudessa maanantaisin ja torstaisin. Seuraava jakso on torstaina 16.2. klo 12.30 ja uusintana maanantaina 20.2. klo 18.30. Ohjelma on toteutettu kaupallisessa yhteistyöttä Hammassirkun kanssa.