Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | Radio Keskisuomalaisen Sporttiraadissa puitiin talkoo- ja vapaaehtoistyötä paikallisessa seuratoiminnassa

Radio Keskisuomalaisen aamulähetysten urheilu-aiheinen keskusteluohjelma Sporttiraati pureskeli tällä viikolla talkoo- ja vapaaehtoistyötä. Raadissa olivat vuoden keskisuomalaiseksi seuratoimihenkilöksi Keski-Suomen Urheilugaalassa valittu Johanna Leivonen, Risto Pitkänen sekä Heikki Mehtonen.

Leivonen on päivätöissä Jyväskylän Kenttäurheilijoissa ja vapaa-ajallaan aktiivinen tekijä JJK:n sekä JyPKin lasten ja nuorten seuratoiminnassa. Jyväskylän Lohen puheenjohtaja Mehtonen tekee talkoita pesäpallon lisäksi järjestyksenvalvojana sekä pelitapahtumien puuhamiehenä koripallon parissa. Pitkänen oli pitkään Kirittärien joukkueenjohtaja, bussikuski sekä järjestyksenvalvoja. Hän oli myös JJK:n hallituksessa Veikkausliigavuosina ja on nyt tehnyt paluun jalkapallon pariin JJK Jyväskylä ry:ssä.

Paikallisista urheilu- ja liikuntavaikuttajista sekä alan värikkäistä persoonista koostuva Sporttiraati kokoontuu radiossa aina keskiviikkoaamuisin. Ohjelmassa kuullaan avointa ja suoraa puhetta, vahvoja mielipiteitä sekä tositarinoita kulisseista urheiluun liittyvistä ilmiöistä sekä ajankohtaisista asioista.

Sporttiraati kuullaan Radio Keskisuomalaisen aamulähetyksessä aina keskiviikkoisin kello 8 uutisten jälkeen.