Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | 90-vuotias Eija Rantatalo on ollut NNKY:n toiminnassa 70-luvulta lähtien

Jyväskylän NNKY:n vapaaehtoinen Eija Rantatalo täytti tammikuun lopussa 90 vuotta. Eija on ollut mukana NNKY:n toiminnassa 70-luvulta lähtien, silloin Vanha Jyväskylä -piirissä yhteislaulun säestäjänä. Työuransa lastentarhanopettajana tehnyt Eija on vuosikymmeniä ideoinut ja toteuttanut NNKY:lle musiikki- ja kulttuuriohjelmaa ja yhäkin nauttii vapaaehtoistehtävistään Ännälässä, muun muassa seurakunnan varttuneiden ja eläkeläisten piirin kahvittajana ja säestäjänä.

Eija juhli merkkipäiväänsä ensin suvun kesken viikonloppuna ja sitten 31.1. NNKY:n tiistaiaamun Puuroa ja puhetta -tilaisuuden yhteydessä, jossa muistimme häntä kukin ja lahjakortilla.

Varapuheenjohtajamme Pirjo-Liisa Sillgren, joka on tuntenut Eijan 80-luvulta lähtien, piti sydämellisen onnittelupuheen. Saman viikon torstaina Eija oli jälleen pianon ääressä, kun hän säesti yhteislaulutilaisuudessamme talvilauluja. Uudet yhteislauluillat pidämme kerran kuussa vaihtuvin säestäjin ja teemoin.