Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Milonga on tanssitapahtuma, jossa tanssiin hakeminen tapahtuu katsekontaktilla

Argentiinalaisen tangon harrastajat tanssivat tämän vuoden ensimmäisen milongan 18.1. ravintola Jalon kabinetissa. Paikalla oli parikymmentä tanssin harrastajaa Jyväskylästä ja yksi pari Joensuustakin. Dj:nä toimi Maria Korpela uudistamansa musiikkivalikoiman kera.

Milonga on argentiinalaisen tangon tanssitapahtuma, jossa perinteen mukaan tanssiin hakeminen tapahtuu katsekontaktilla. Katseiden kohdattua viejä nyökkää, ja jos saa seuraajalta nyökkäyksen vastaukseksi, pari tapaa tanssilattialla.

Milongamusiikkiin kuuluu argentiinalaisia tangoja, milongaa ja tangovalsseja. Tanssiseura Tango Arcòn järjestää milongailtoja Jalossa kolmen viikon välein, aikataulut löytyvät seuran kotisivuilta www.tangoarcon.com /Milongat ja kurssit.

Tilaisuus on avoin ja maksuton, joten lajiin pääsee tutustumaan helposti. Seura järjestää myös argentiinalaisen tangon opetusta alkeisryhmälle maanantaisin kilpajäähallissa kello 19–20.30. Tutustumistunti on ilmainen.